Alla inlägg den 13 januari 2010

Av ct-kommentaren - 13 januari 2010 13:19


SKD Onsdag 12/1-10


Jaha, nu är Sverigedemokraterna (SD) på tapeten igen.

Denna gång på Läsarnas spalt. Men denna gång är det en kille med lite sunt förnuft under håret som skrivit. Han påpekar att det råder yttrandefrihet i Sverige. Att det faktum att det finns många som röstar på detta parti (SD) är de etablerade partiernas misslyckande med att reprensentera det svenska folket. Inte som många tycks tro, att det enbart beror på den flyktingpolitik som idag bedrivs i Sverige av de etablerade partierna (även om detta är huvudspåret).

Han har helt rätt i detta.

Då de etablerade partierna börjar går i takt med Sveriges befolkning kommer troligen detta parti (SD) att självdö, och inte lämna så mycket spår efter sig. Vi måste våga erkänna att både riksdag och regering (både nuvarande och tidigare) kapitalt misslyckats med flykting/invandrings frågorna.

Vi tar emot dem som kommer trots avsaknad av vettiga bostäder, det skapas ghettoliknande områden där de bosätter sig (EBO) och viktigast av allt vi saknar arbetstillfällen för dem. Därefter passiviserar vi dem genom att inte kunna erbjuda dem arbete och ger dem bidrag istället. Är det någon som då tycker det är konstigt att en majoritet av folket korrar.


Jag tycker att denna fråga är så stor att den bör överföras till EU och inte hanteras på nationell nivå.

Inte minst med tanke på Finland och Danmark och deras mottagande.


Oavsett åsikter råder i Sverige åsikts/yttrandefrihet, detta måste respekteras om vi även i fortsättningen skall kunna kalla Sverige för en demokrati med respekt för allas åsikter, även om en del röstar fel enligt egen uppfattning.

Presentation


Fri & Oberoende

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards